وبلاگ اطلاع رسانی chemestan

شیمی و آزمایشهای شیمی

وبلاگ اطلاع رسانی chemestan

شیمی و آزمایشهای شیمی

ترکیبات شیمیایی مشروب

ترکیبات شیمیایی مشروب:

قسمت اعظم ترکیبات مشروب را آب و اتانل تشکیل میدهد. دیگر ترکیبات آن را در لیست پایین مشاهده میکنید. مقدار هر ماده بسته به نوع مشروب متفاوت است ولی میتوان گفت بطور متوسط این مقادیر را دارند:

 

Glucose

Fructose

Sucrose

Pentoses

Arabinose   0.8 – 2.0 mg/L

Rhamnose    0.5 – 1.0 mg/L

Ribose      0.04 mg/L

Xylose      0.2 – 0.4 mg/L

Galactose   0.13 mg/L

Mannose     0.04 mg/L

Fucose      0.005 mg/L

Pectin

Inositol    0.3 – 0.5 mg/L

 

Ethanol

Methanol                      0.1 – 0.2 mg/L

Fusel    

n-propanol                    7 – 56 mg/L

Isobutanol                    49 – 213 mg/L

Active primary amyl alcohol   111 – 193 mg/L

Isoamyl alcohol               627-773 mg/L

2-Phenethyl alcohol           5 – 74 mg/L

2,3-Butylene glycol            0.1 – 1.5 mg/L

Acetoin                        0 – 0.03 mg/L

Glycerol                       3 – 14 mg/L

Sorbitol                       

Diacetyl

Aldehydes             0.01 – 0.5 mg/L

 

Tartaric      3 – 11 mg/L

Malic         1 – 6 mg/L

Citric        0 – 6 mg/L

Succinic      0 – 0.5 mg/L

Lactic        0.5 – 1.5 mg/L

Acetic        0.2 – 5 mg/L

Formic        0.3 – 0.5 mg/L

Glyoxylic     0.0012 mg/L

Mesoxalic     0.001 – 0.003 mg/L

Glyceric

Saccharic

Quinic

Shikimic

Glycolic                       0.012 mg/L

a-Hydroxyisocaproic            0.002 mg/L

2-Methyl-2,3-dihydroxybutryic  0.09 mg/L

Oxalic                         0.07 mg/L

Malonic                        0.01 mg/L

Fumaric           

Citramalic                  0.02 mg/L

a-Hydroxyglutaric           0.23 mg/L

Aconic                      0.02 mg/L

Pyroracemic                 0.01 mg/L

a-Ketoglutaric              0.03 mg/L

Galacturonic                0.19 mg/L

 

  

Isoamyl acetate      2.0 mg/L

Ethyl hexanoate      0.6 mg/L

Hexyl acetate        0.1 mg/L

Ethyl octanoate      1.3 mg/L

2-Phenethyl acetate  0.1 mg/L

Ethyl decanoate      0.6 mg/L

Polyphenols          200 – 1800 GAE/L (GAE=gallic acid equivalent)

         

Proteins             0.01 – 0.03 mg/L

Amino acids          0.1 – 2 mg/L

Amides               0.01 – 0.08 mg/L

Ammonia              0 – 0.7 mg/L

Vitamins               

Carbonic acid          

 

نتیجه گیری اخلاقی:

ظاهرا کسانی که مشروب میل میفرمایند در واقع کلکسیونی از ترکیبات شیمیایی را به خورد بدن خود میدهند!!!

نظرات 2 + ارسال نظر
محسن یکشنبه 13 آبان‌ماه سال 1386 ساعت 11:14 ب.ظ http://mohsensms.blogsky.com

Az ye nini miporsan eshgh yani chi? Mige eshgh yani bezali onam az pofaket bokhole ama faghat tota donehaaaa

۱ki tasadof mikone mimire۱ki pir mishe mimire۱ki bimar mishe mimire belakhare har ki 1 jori mimire ama to vase man hame jore mimiry mage na???

پیش ما هم بیا
منتظرتم

نیما سه‌شنبه 4 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 08:55 ب.ظ

از شما که وبلاگ شیمی راه انداختید چنین حرفی بعید است. میتونید بگوئید کدام یک از خوراکی ها و یا هر چیزی دیگری که اطراف ماست کلکسیونی از چند یا چندین ماده شیمیائی نیست؟ مثلا اگر به جای شکر گفتید ساکاروز باید از آن بترسیم ؟ اگر هم میخواهید به کمک علم نتیجه اخلاقی بگیرید ، به جا و صحیح استفاده کنید که افراد تصور نکنند که بیبسواد هستید یا اینکه مخاطب را بیسواد تصور نموده اید.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد