ترکیبات شیمیایی مشروب:
قسمت اعظم ترکیبات مشروب را آب و اتانل تشکیل میدهد. دیگر ترکیبات آن را در لیست پایین مشاهده میکنید. مقدار هر ماده بسته به نوع مشروب متفاوت است ولی میتوان گفت بطور متوسط این مقادیر را دارند:
Glucose
Fructose
Sucrose
Pentoses
Arabinose 0.8 – 2.0 mg/L
Rhamnose 0.5 – 1.0 mg/L
Ribose 0.04 mg/L
Xylose 0.2 – 0.4 mg/L
Galactose 0.13 mg/L
Mannose 0.04 mg/L
Fucose 0.005 mg/L
Pectin
Inositol 0.3 – 0.5 mg/L
Ethanol
Methanol 0.1 – 0.2 mg/L
Fusel
n-propanol 7 – 56 mg/L
Isobutanol 49 – 213 mg/L
Active primary amyl alcohol 111 – 193 mg/L
Isoamyl alcohol 627-773 mg/L
2-Phenethyl alcohol 5 – 74 mg/L
2,3-Butylene glycol 0.1 – 1.5 mg/L
Acetoin 0 – 0.03 mg/L
Glycerol 3 – 14 mg/L
Sorbitol
Diacetyl
Aldehydes 0.01 – 0.5 mg/L
Tartaric 3 – 11 mg/L
Malic 1 – 6 mg/L
Citric 0 – 6 mg/L
Succinic 0 – 0.5 mg/L
Lactic 0.5 – 1.5 mg/L
Acetic 0.2 – 5 mg/L
Formic 0.3 – 0.5 mg/L
Glyoxylic 0.0012 mg/L
Mesoxalic 0.001 – 0.003 mg/L
Glyceric
Saccharic
Quinic
Shikimic
Glycolic 0.012 mg/L
a-Hydroxyisocaproic 0.002 mg/L
2-Methyl-2,3-dihydroxybutryic 0.09 mg/L
Oxalic 0.07 mg/L
Malonic 0.01 mg/L
Fumaric
Citramalic 0.02 mg/L
a-Hydroxyglutaric 0.23 mg/L
Aconic 0.02 mg/L
Pyroracemic 0.01 mg/L
a-Ketoglutaric 0.03 mg/L
Galacturonic 0.19 mg/L
Isoamyl acetate 2.0 mg/L
Ethyl hexanoate 0.6 mg/L
Hexyl acetate 0.1 mg/L
Ethyl octanoate 1.3 mg/L
2-Phenethyl acetate 0.1 mg/L
Ethyl decanoate 0.6 mg/L
Polyphenols 200 – 1800 GAE/L (GAE=gallic acid equivalent)
Proteins 0.01 – 0.03 mg/L
Amino acids 0.1 – 2 mg/L
Amides 0.01 – 0.08 mg/L
Ammonia 0 – 0.7 mg/L
Vitamins
Carbonic acid
نتیجه گیری اخلاقی:
ظاهرا کسانی که مشروب میل میفرمایند در واقع کلکسیونی از ترکیبات شیمیایی را به خورد بدن خود میدهند!!!
Az ye nini miporsan eshgh yani chi? Mige eshgh yani bezali onam az pofaket bokhole ama faghat tota donehaaaa
۱ki tasadof mikone mimire۱ki pir mishe mimire۱ki bimar mishe mimire belakhare har ki 1 jori mimire ama to vase man hame jore mimiry mage na???
پیش ما هم بیا
منتظرتم
از شما که وبلاگ شیمی راه انداختید چنین حرفی بعید است. میتونید بگوئید کدام یک از خوراکی ها و یا هر چیزی دیگری که اطراف ماست کلکسیونی از چند یا چندین ماده شیمیائی نیست؟ مثلا اگر به جای شکر گفتید ساکاروز باید از آن بترسیم ؟ اگر هم میخواهید به کمک علم نتیجه اخلاقی بگیرید ، به جا و صحیح استفاده کنید که افراد تصور نکنند که بیبسواد هستید یا اینکه مخاطب را بیسواد تصور نموده اید.